lørdag 5. november 2011

Edward møter mamman sin igjen

I dag har vi vært hos dyrlegen en tur. Siden Edward vokste opp der, er han alltid kjempeglad for å møte sin første matmor og matfar og hundemamma igjen.

Mamma Isa er en staselig puddeldame. Eddie er så glad for å se henne at han klarer ikke å stå stille.

Selv om Edward nå er nesten like stor som mamman sin, er det likevel helt klart at det er hun som er sjefen, så Edward må vise at han skjønner det.

Klart man må snuse skikkelig på hverandre når det er lenge siden sist.

Grunnen til legebesøket var at Edward skulle ta en bloprøve for å sjekke at rabiesvaksinen er ok. Han lot seg ikke merke i det hele tatt da han ble stukket. Så lenge Husfruen klødde ham i øret, var han mer opptatt av det. Han er i det hele tatt enkel å ha med å gjøre, når det gjelder slike ting.

Etterpå fikk han og mamman løpe litt rundt i hagen. Det er flott å se to slike fine hunder i lag.

Da vi skulle reise ble Edward veldig lei seg. Han gråt så sårt, og ble sittende å kikke lengelsfullt ut av bilvinduet lenge. Det er tydelig at han husker sin første familie veldig godt, og at han er glad i dem fremdeles.

2 kommentarer:

Fru Fugl sa...

Så heldige dere er som kan treffe Isa og familien hennes av og til. Det ser veldig hyggelig ut og man ser at Edward er begeistret. Hils til Isa og familien fra Ifa neste gang dere ses!

Anne Britt sa...

Fint når en kan holde kontaken med "familien". Nero besøker sin mor en gang i blant. Gjensynsgleden er fin, men han har en streng mamma som setter han på plass så han innordner seg. Han er like glad når han kommer som når han drar igjen.