mandag 15. august 2011

For en morgen

Stakkars Eddie, har vært syk i natt. Vi sov søtt og merket ingenting før i dag morges, da vi ble møtt av klynking og en ufyselig lukt fra buret hans. Han hadde kasta opp og hatt diare, stakkar liten.
I et forsøk på å få gjort fra seg utenfor buret som han sover i, så hadde han satt rompa opp mot burveggen og spraya både vegger og gulvteppe med skit. Huffameg, for en jobb vi hadde med å få vaska vekk alt sammen. Vi måtte til og meg bryte opp gulvlister, for det hadde rent ned bakom der. Heldigvis har vi en del på lager av luktfjerner med enzymer, og den er veldig effektiv.
Eddie måtte vi bare putte rett i dusjen, enda han ble badet og fønet så fin i går kveld. Det var han jo ikke særlig glad for, men det var ikke noen vei utenom, dessverre. Buret har vi båret ut på plenen og spylt ned med hageslangen.
Vi aner ikke hvorfor han har blitt dårlig i magen, for så vidt vi vet har han ikke spist noe uvanlig. Men det kan jo hende at han har gumla i seg et eller annet ute i hagen uten at vi har sett det. Akk ja, han var temmelig tufs noen timer, men nå ser han ut til å ha kommet seg igjen, og vi tar sjansen på å ta han med ut på en rusletur.

3 kommentarer:

Anonym sa...

God bedring til Eddie fra Ifa!

Iren sa...

Huffa meg ikke bra å være dårlig i magen :( stakkar liten. Håper det gikk fort over.

Koselig at du stakk innom bloggen min også ;) Legger meg til som følger av bloggen din også som var så koselig ;)

Ha ei flott uke :o)

Iren :o)

Anonym sa...

Håper Eddie er blitt frisk. Veldig koselig å se så masse flotte bilder.
Hilsen Frida og Eli