tirsdag 30. august 2011

Pappa er hjemme

LYKKELIG. Edward var et eneste stort smil da han fikk pappa'n sin hjem igjen.
Hubby har vært bortreist i over en uke nå, og stakkars Edward har lengta seg syk etter ham. Hver dag har han vandra rundt i huset, og snust og lett etter Hubby i hvert eneste rom. Når han ikke har klart å finne ham, så har han tusla tilbake til Husfruen, og slengt seg ned på gulvet med et tungt sukk. Livet er åpenbart temmelig kjedelig når ikke Hubby er hjemme.

GØY! Halen til Eddie ville ikke slutte å logre da Hubby slang seg ned på kjøkkengulvet for å leke.
Jeg tok med meg Edward til flyplassen for å hente Hubby på lørdag. Da vi fikk øye på ham på vei ut, ble Edward litt forvirra et lite øyeblikk, og så hoppet han opp på pappa'n sin, mens han gliste bredt og logra. På vei mot bilen klarte han ikke å gå, han spratt - baklengs, for han måtte jo holde øye med Hubby hele tida.

LEK og kløing på maven.
Da vi kom hjem hadde de to en lang runde med klemmer og lek på kjøkkengulvet.

STOR GUTT. Hubby mente han kunne se at Edward hadde vokst på en uke.
Mens vi har vært på besøk hos "mormor" i Skien har omkvedet stadig vært at hun synes at Edward bare blir større og større, og selv om Hubby bare hadde vært borte en uke, synes han plutselig også at han kunne se forskjell på Edward siden sist.

- JEG TROR PAPPA SAVNA MEG, like mye som jeg savna ham.
Om det faktisk stemmer at Edward har vokst, er ikke godt å si. Det ville i så fall vært rart, for han har ikke vært helt hundre prosent den siste tida. Det har vært mye mavetrøbbel for ham. Da jeg kjørte med ham fra Skien til Vestlandet forrige helg, var han så dårlig stakkar, at jeg ble helt bekymra. Han kasta opp og hadde blodig diare, og var fullstendig slått ut. Jeg satt i bilen og tenkte at når vi kommer hjem bør jeg kanskje ringe dyrlegen.
Men hvem andre treffer vi på en bensinstasjon på Haukeli! Da jeg var ute og lufta Edward litt, kom det nemlig en bil kjørende bort til oss, og der var dyrlegen og mannen hennes, sammen med mamma'n til Edward. Da skulle dere sett på forvandling! Den lille pjuske sjuklingen gikk helt amok i gjensynsglede. Det var ikke måte på hvor lykkelig han var for å treffe den første familien sin igjen. Mamma'n hans synes faktisk det ble litt mye av det gode. Hun ble nok litt overvelda av vår lille propell, som faktisk er på vei til å ta henne igjen hva størrelse angår.
Dyrlegen anbefalte at Edward burde gå noen dager på en diett av kokt fisk og ris, for å roe maven litt. Det så ut til å hjelpe. Etter to dager var han i fin form.
Men jaggu er han ikke blitt litt dårlig nå igjen. I dag har han vært litt slapp og uten matlyst. Vi prøver oss på fiskekuren, og så får vi se hvordan det går. Vi har tenkt oss en tur på hundeklubben i kveld. Der elsker han å dra, så det blir nok bra.

SULTEN. Ingen tvil om at Edward hadde lyst på flintstek.
I går kveld, da vi grillet, var matlysten på topp. Det er mulig han fikk litt for mye grillmat å kose seg med, så vi får nok være litt strengere med maten framover.

Ingen kommentarer: