onsdag 6. juli 2011

På stranda med søsters

I dag kom Edwards søster Frida og mamma Eli på besøk til oss, for at de to hundene våre skulle få leke og gå tur sammen. Selv om det begynte å regne da vi skulle gå, tok vi likevel turen til stranda, i håp om at været skulle ha skremt vekk andre folk og våre to firbeinte kunne få løpe fritt sammen.

MORO MED VANN. Frida (til venstre) og Eddie var ikke seine om å vasse uti vannet.
Vi har møtt Frida og Eli på valpesosialisering og seinere på valpekurs på den lokale hundeklubben. At Frida og Edward kjente hverandre igjen fra de var små er det ingen tvil om. De har hele tida vist en mye større interesse for hverandre enn de andre hundene som har vært til stede. Så fort Edward ser Frida har han bare én tanke i hodet, og det er å få lov til å leke og sloss med henne. De to er nemlig fæle til og sloss med hverandre. Vi tror de prøver å etablere seg i mellom hvem som er sjefen. Vi tenkte at om de fikk litt fred og ro til å gjøre opp seg i mellom ville de etablere en rangordning, men foreløpig er det ingen av dem som har gitt seg.

- SKAL VI VÅGE OSS UT PÅ DYPERE VANN, TRO? Ingen av disse pudlene er noen skikkelige badenymfer ennå.
Husets tenåring var med oss i dag, og hun lot ikke litt regn komme i veien for å ta seg et bad. Hun skulle jo bli våt uansett. Når Fiona likevel skulle uti på dypet, fant vi ut at hundene godt kunne få litt svømmetrening.

UTI MED DEG EDDIE. Fiona sjekker om Eddie klarer å svømme.
Først bar hun med seg Eddie ut på dypet og lot ham svømme inn til land igjen.

SPRUT OG SPRETT. Litt kaving ble det jo, men Eddie svømte fint.
På land sto Frida og ventet ivrig.

- FORT DEG DA EDDIE! JEG VIL SLOSS MER! Frida er ivrig og klar.
Så var det Fridas tur til å bli med Fiona ut i vannet.

FRIDAS FØRSTE SVØMMETUR. Hun svømte som en fisk.
Og da var det Eddie som sto og ventet utålmodig. Han hadde sååå lyst til å leke, men gikk ikke ut i vannet på eget initiativ. Sjøen er visst fremdeles litt skummel.

- HEI SØSTERS! Eddie er klar for mere moro.
Hver av hundene fikk seg to svømmeturer, og etter andre turen var det ganske klart at de var slitne. Det tar på med slike nye opplevelser og masse herjing. Vi tipper at det er to små som kommer til å sove godt i natt.

HOPP OG SPRETT. Frida og Eddie herjer så øra flagrer.

Takk for en fin tur, Frida og Eli!

1 kommentar:

Eli sa...

Tusen takk for turen til dere. Frida var veldig trøtt etter en aktiv ettermiddag med broren.
Håper vi snart treffes igjen.

hilsen Frida og Eli