søndag 17. juli 2011

Sommerferien med Fiona

I dag reiste Fiona hjem igjen, og dermed er Edwards sommerferie med "storesøster" over for i år. Det er ingen tvil om at de to har kost seg med hverandre. Bare se på bildene fra stranda her i vest, og turen vår over fjellet til "mormor" i Skien.

Eddie og Fiona på Åkrasanden. Stranda var flott, og sola skinte litt, men det var bikkjekaldt, så vår bikkje var ikke mye badelysten.

Da var det mye artigere å springe seg varm. Hubby og Husfruen gidder aldri å løpe, så for Edward var det helt topp å få utfolde seg på denne måten.

Fiona er en skikkelig spreking, men Edward løper fortere likevel. Klart det, han har jo fire bein og sparke fra med, mens hun har bare to.

Å ha drakamp med tang og tare er også moro.

Edward tygde sikkert i seg en halv kilo med sand, men det så ikke ut til å plage ham det aller minste.

Det blåste så kraftig at den lille valpen vår holdt på å ramle over ende.

Da vi kjørte over Haukelifjell, stoppet vi og rastet ved et fjellvann. Der oppe lå det fremdeles ganske mye snø rundt omkring. Vi lurer på om det faktisk kommer til å bli helt snøfritt før høsten første snø faller.

Fiona forsøkte å vise Eddie hvordan han skulle drikke fra fjellvannet, men han våget seg ikke helt bort for å prøvesmake. Rart egentlig, for ellers drikker han jo alt han kommer over, fra bekker til sølepytter.

I Telemark stoppet vi for å se på Vrangfoss sluser i kanalen.

Det er et fantastisk byggverk. Ikke rart det i sin tid ble regnet som et av verdens underverker.

For en spinnvill liten valp var det nesten ulidelig spennende da slusene åpnet seg. Særlig fordi Fiona sto på den andre siden.

I Hordaland stoppet vi for å beundre den 600 meter lange Langfossen som ender nede i Åkrafjorden. Litt av et skue, ikke sant?

 Fossen er mektig og buldrende når man er tett på. I mars i år ble denne fossen faktisk valgt til en av verdens ti vakreste fosser, og det er ikke vanskelig å forstå.

Selv om vi var lite begeistret, fant Fiona ut at hun skulle teste klatreferdighetene på høye hæler. Ikke et eksempel til etterfølgelse.

Eddie pep og ville være med å klatre, men det var det ikke snakk om. Det ville endt i fordervelse.

Nå må Edward vente til neste gang Fiona har ferie fra universitetet før hun kommer på besøk igjen. Vi tror han gleder seg allerede.

1 kommentar:

Fru Fugl sa...

Nydelige bilder! Ser han koser seg masse og at han også har blitt veldig lang. Fortsatt god sommer fra Ifa!