mandag 30. mai 2011

Snø

Neida, ta det med ro. Det er snart juni, og våren er definitivt kommet for å bli.
Vi har bare vært på høyfjellet en liten tur, og der ligger fremdeles snøen i fonner rundt omkring. Vi måtte selvfølgelig stoppe bilen og ta en pause, sånn at den lille valpen vår skulle få oppleve hvordan det føltes med snø mellom tærne.

SKEPTISK. Edward var en smule usikker da han ble båret bort til en snøflekk
og satt ned i dette kalde, hvite greiene.
Han var ikke helt sikker på om han likte dette her de første par sekundene, men da han fikk undersøkt det hele litt, ble det bare kjempegøy.

TJO HEI!!! Dette var stor stas.
Tenk, noe man kan grave i, og rulle seg rundt i, og som at på til smaker ganske godt! Og ikke fikk han skjenn for å skitne seg til en gang. Om Eddie hadde skjønt dette med årstidenes gang, tror vi at han allerede hadde begynt å glede seg til vinteren. For vår del satser vi på at det blir riktig lenge til neste gang vi ser snøen, og gleder oss til dette godværet som meterologene driver og lover oss.

GLEDESDANS, Det er mye armer og bein på denna karen for tida.

1 kommentar:

Gunn sa...

Havnet innpå bloggen din her, og falt helt pladask for Edward. Alle gode minner om min storpuddel kom fram, det var som å se han. Min het Santo og ble tolv år, men han døde for 2 år siden og det går ikke en dag uten at han er i tankene våre.
Titter nok innom ofte her, ja.

Har en award til deg.
Ha en fin helg og kos deg med Edward:)