lørdag 31. desember 2011

Godt Nytt År!

Eller som vi sier her i huset: Lang May Yer Lum Reek!Et lite PS: Folk har skutt oppfyrverkeri i hele kveld, og Edward går til vinduet for å se hva som foregår, men han virker ikke redd i det hele tatt. Nå håper vi det går greit ved midnatt.

5 kommentarer:

Anne Britt sa...

Edvard ser ut som en skikkelig gentleman,jo! Godt nytt år fra meg og Nero. Nero ville ikke gå kveldstur da det begynte å smelle.Men så smalt det mye også da! Aldri har vel han tisset så fort og mye på naboens hekk. Han ville heller ligge under bordet på yndlingsplassen, for der var det trygt. Virket ikke så redd, men han likte seg ikke heller, selv om det er fjerde nyttårsaften han er med på. Ville aldri reist bort fra ham en slik kveld!

Husfruen of Hilltop House sa...

Edward klarte seg heldigvis fint. Vi tok en tur ut for å rusle og se på fyrvekeriet, og han skvatt litt noen ganger da det smalt som verst, men det var jo naturlig, synes vi. Han var mer opptatt av å få lov til å hilse på naboene som også var ute og gikk.
Vanligvis sover han i buret sitt under trappa, men i tilfelle han skulle bli redd, fikk han i natt lov til å ligge i gangen utenfor soverommet vårt. Vi hadde døra på gløtt, men vi hørte ikke et knyst til ham.

Fru Fugl sa...

Godt nyttår Edward, fra Ifa!

Susann`s blogg sa...

Så nydelig Edward er :)
Håper nyttårsaften gikk bra for han :) Riktig godt nyttår :)

Petrine sa...

Hei, Edward så flott du er ! Godt Nytt År til deg og dine folk. Vi snubla over bloggen din på jakt etter puddelbloggar. Koselig blogg :) Vi har lagt den til på blogglista vår for vi har lyst å stikke innom seinare også. Vi har også blogg, den handler for tida mest om Barnum, vår vesle brune dvergpuddel og meg som nybakt puddelmatmor. Har dokke lyst så er det berre å ta ein titt innom bloggen vår og sjå korleis vi har det.

-Petrine og Barnum-

http://gunknitter.blogspot.com/