søndag 18. desember 2011

Snø er moro

Vanligvis har vi ikke mye vinter å skryte av her på vestlandet hvor vi bor, men de siste dagene har det kommet litt snø. Vi mennesker setter pris på å få litt julestemning, og Edward simpelthen elsker å være ute å base i snøen. Han er gjerne ute og leker i flere timer av gangen. Hele bakhagen er tråkket opp av hundepoter.

I dag tidlig ville han ikke komme inn igjen etter å ha vært ute på tissetur, så han fikk lov til å spise frokost ute. Ikke tørrfôr, for det ville han sikkert bare sølt ut over alt, men han fikk en stor bit med tørrfisk som han tygde i seg med stort velbehag.

Med så mye tjukk pels som han har, fryser han ikke. Eneste problemet er at snøen setter seg fast som tjukke klumper i pelsen, og da må han inn i dusjen og tines opp når han kommer inn. Det liker han selvsagt ikke, men han finner seg tålmodig i det.
Forrige uke kjørte vi over høyfjellet, og der lå snøen flere meter høy. Edward, som for øvrig har blitt mye bedre til å tåle lange bilturer, syntes det var kjempemorsomt å hoppe uti de høyeste snøfonnene.

1 kommentar:

Kristine sa...

Herlig med mye pels! Mine har fått klippet seg kort på kroppen nå før jul, med litt bukser på bena. Orker ikke og børste så mye pels:-S

Hvorfor ikke spise tørrfor ute? Mine synes det er kjempeartig og lete opp tørrforkuler som jeg har strødd utover hele hagen. Får brukt nesa si litt da;-)