torsdag 22. desember 2011

Storebror er hjemme

I går kom husets sønn William hjem på juleferie. Edward har ikke sett ham, siden han var bitteliten, så vi var spente på om han ville kjenne ham igjen. Det tror vi han gjorde, for han var i alle fall mer hyper enn vi noen gang har sett ham.
Edward hørte bilen komme, og inntok sin vante plass ved vinduet i gangen, der han har full oversikt over hva som skjer. Da han fikk øye på William begynte han å pistre og hyle, samtidig som halen nesten logret av ledd. Han klarte ikke stå stille, men sprang rundt seg selv.
Da William kom inn, ble Edward plutselig litt redd også, og en stor ung mann som kastet seg om halsen på ham ble nesten for mye av det gode. Så han tisset en skvett på gulvet.
Til slutt roet de seg ned begge to, og vi fikk en fredelig kveld. Smultringene kom på kaffebordet, og Edward fikk vist fram alle kunstene sine i håp om å få noen biter.


Resten av kvelden var jeg og Hubby tydeligvis redusert til en del av interiøret. Edward enset oss ikke, men hang som en klegg på William hvor enn han sto og gikk.
Det skal bli hyggelig for ham å ha en bror og kamerat hos seg i jula.

Ingen kommentarer: