tirsdag 20. desember 2011

Juleforberedelser

Vi gleder oss veldig til vår første jul med Edward i huset. Det blir nok ham som får flest pakker under treet i år. Om han fortsetter å være snill, selvsagt...

Noen ganger oppstår det veldig morsomme situasjoner med hunder, da man nesten lurer på om de skjønner hva man sier. Slik var det da Edward drev og herjet og lekte på kjøkkenet en dag. Han var helt vill og ugjerlig, og jeg ble ganske oppgitt. "Hva skal du si til julenissen, da Eddie?" spurte jeg. "Når han kommer og spør om du har vært snill gutt." Da stoppet han brått i herjingen sin, og satte seg sporenstreks i stram giv akt. Det var nesten så han vippet bakover, så rak han var i ryggen. Og så gav han meg pent poten sin.
Sånt smelter jo ethvert hundekjært hjerte, og vi fikk oss en god latter også.

Edward måtte jo selvsagt få en julestrømpe til å henge på veggen, og Husfruen har utfordret sine strikkeferdigheter, og faktisk klart å produsere en sokk - med navn og det hele. Den skal fylles med hundegodt og henges på peisen.

Ellers har Edward forlengt oppdaget julebakstens gleder. Smultringer viste seg å være en skikkelig hit. Tror nesten de utfordrer fleskepannekaker som livrett.

1 kommentar:

Fru Fugl sa...

Det er så morsomt at vi snakker så mye med hundene våre og mange ganger er jeg sikker på at de skjønner eksakt hva vi sier. Julebakst er en hit her i gården også, tror Ifa foretrekker Goro :-)Julestrømpen til Eddie var utrolig fin, Ifas er kjøpt, men hun har i alle fall en hun også :-)
Vi ønsker dere en fantastisk god jul med Eddie!