søndag 4. desember 2011

På julemarked

I dag tok vi Edward med på julemarked i byen, og det var en stor opplevelse for ham. Det var så mange nye og spennende lukter og så masse mennesker og ting å se på at han nesten ble litt mye av det gode.

Dessverre glemte vi kameraet hjemme, så dette er bare et par mobilbilder, men man kan da se litt. Her er Edward og Hubby foran det store varmeteltet.

Det var litt snø i lufta og fin stemning på julemarkedet. Massevis av unger fløy rundt, og mange av dem ville hilse på den store, lodne puddelen. Det var særlig ei lita jente i rullestol som ble veldig ivrig og begeistret. Edward som vanligvis kan være litt i viltreste laget med unger, ble plutselig veldig snill og varsom med henne. Hun fikk en kakebit for å gi ham, og hadde mye moro med å få ham til å sitte og gi labb. men da hun heller ville beholde kaken selv, ble han ganske betuttet. Da tro moren til jenta til, og Edward fikk både kakebiten og mye kos på kjøpet. Både han og jenta var glade, og hun vinka så kjekt til ham da de rullet videre.

Det ble nok litt i meste laget av snop for Edward i dag, men men.
Husfruen kjøpte en stor julemann til ham, for å ha noe å lokke med i tilfelle han skulle bli for vilter. Den gikk raskt ned på høykant. Så fikk han massevis av smaksprøver på både kaker, oster, leverpostei og saltpølser fra folk som sto i bodene og solgte. I tillegg var selve torget som den reneste buffeten for ham. Det bugnet jo av ting som folk hadde mista på bakken, og selv om vi forsøkte å få ham fra det, forsynte han seg godt.
Til slutt kjøpte vi ordentlig mat av dem som solgte helstekt gris, og dere kan tro det fallt i smak. Det var i alle fall en puddel som ikke viste det ringeste interesse for matskåla si, da vi kom hjem.

Ingen kommentarer: