mandag 4. april 2011

Første dag i nytt hjem

I går var vi og hentet Edward hos oppdretteren. Han var en i et kull på hele tolv valper, så mammaen var nok litt lettet at det nå var bare to igjen som ikke var hentet til sine nye hjem. Edward og søsteren var fæle til å mase på mor, og selv om de egentlig er avvent, smaker det godt med melk fra mamma likevel. Selv om det nå var spener nok, klarte de likevel å slåss om den samme puppen.


Selv om Hubby gjorde sitt beste, var det ikke enkelt å få et godt bilde av de to sorte tornadoene som ikke var i ro et eneste sekund. Ikke engang da de prøvde å tygge på kamerabagen hans. Det var løping og hopping og lekeslåssing i ett kjør.

HADET MAMMA. Edward vinker farvel til moren sin. 
Det er nok ikke enkelt for en liten valp å skulle skilles fra moren sin og søsknene sine, men sånn er det jo. Vi har ikke fått kjøpt et reisebur ennå, så turen hjem til oss foregikk i en pappeske på fanget til Husfruen. Vi trodde kanskje han kom til å klynke og bære seg, men turen gikk helt fint.

OJ, HVOR ER JEG NÅ? En forvirret liten valp titter opp. 
Vel framme på Hilltop House var det tid for en liten tissetur og oppdagelsesferd i hagen.


Her var det mye nytt å lukte på og god plass til å hoppe og springe.

I FULL FART så øra flagrer.
Innendørs ventet et nytt bur hvor han skal sove.

SNUSING og inspeksjon av ny soveplass.
Oppe på kjøkkenet var det mat og vann å få. Oppdretteren sendte med oss en valpepakke fra Hills, slik at han skal få det samme fôret han er vant med.

KJEMPESULTEN.  Maten gikk ned på høykant.
Etter maten var det tid for litt kos på fanget til ny matmor.

ROER SEG PÅ FANGET. Det er godt å bli kost med. 
Til slutt ble det litt mye for en liten valp, og han sovna under kjøkkenbordet.


På kvelden var det en del klynking da han ble lagt i buret sitt, men det gav seg mye raskere enn vi hadde forventet. Vi var stadig bortom og godsnakket litt og trøstet.
Han hadde vært ute og gjort både stort og smått før sengetid, så vi håpet at puppypadsene skulle holde til nattens behov. Den gang ei. I dag tidlig fant vi ut at han hadde skiti ut hele buret sitt. Vi var helt overveldet over hvor utrolig mye bæsj som kunne komme ut av en sånn liten kropp. Han var utrolig glad for å se oss, og protesterte ikke i det hele tatt da det bar rett inn i kummen på vaskerommet for å bli grundig badet av Husfruen, mens Hubby tok på seg oppgaven av å spyle buret. I natt tror jeg nok vi får sette vekkerklokka til å ringe, slik at vi får ta en nattlig luftetur eller to.

Dagen i dag har gått med til leking i hagen, spising og smålurer - i mange omganger.

2 kommentarer:

Anne Britt sa...

Det var en koselig hilsen å få i gjesteboken! Gikk straks inn her og leste om gullklumpen. Hadde nok ikke ville hatt valpen i buret hele natta, det er for lenge for en liten valp. Da Nero var liten, lå han i en pappeske på soverommet vårt, da kunne vi følge med når han ble urolig. Han ble veldig fort renslig, så vi hadde det lettvint med han. Senere, når han hadde vokst ut av pappeska, vendte vi han til å ligge i buret.Nå,er han fire år, og ligger på forskjellige steder. Lykke til med valpen. Denne bloggen vil jeg følge. Kanskje du vil bli følger til min blogg også. Der står det litt forskjellig, men også litt om Nero.

Anne Britt sa...

PS. Glemte å si at jeg har lagt deg til på favorittlisten min.