tirsdag 26. april 2011

Påsken med William

Så var påsken over for denne gang, og til Edwards store sorg har William reist igjen. Det var stor stas for Edward å ha en å leke med som aldri ble sliten, og som gadd å løpe rundt og rundt dagen lang.
BALLSPILL. Eddie har ikke helt skjønt reglene for å leke med ball ennå, men han har helt klart skjønt at det er kjempemoro. 
Heldigvis har påskeværet vært helt fantastisk, og Edward har kunnet utfolde seg utendørs dagen lang. Husets tobeinte har også satt pris på godværet. Vi har kost oss med kaffe på verandaen og beundret utsikten ned til vår lille blåe fjord. 

LEKER SISTEN. Det morsomste Eddie vet er å løpe hakk i hæl på William. 
William ble gjenstand for nesegrus beundring fra en liten valp da det viste seg at han kunne hoppe over busker, klatre opp på garasjetaket og hoppe ned igjen, og ikke minst klatre til tops i høye trær.

HØYT HENGER'N, men blid er'n.
Og under treet sitter Edward og pistrer av spenning. 
Vi har dessuten brukt påska til å ha en skikkelig ryddesjau i hagen, og Hubby og William har gjort en durabelig innsats for å holde skogen på avstand. Kompostkverna har vært i flittig bruk, og har grådig tygget opp det ene treet etter det andre. Haugen med oppkvernede trebiter vokste oss til slutt over hodet, og både William og Edward syntes at den var moro å leke med.

KONGE PÅ HAUGEN. Å kjempe seg opp på toppen av kvisthaugen
og så rase ned igjen var supergøy.
Enkelte dager har det vært så varmt at stranda har fristet. Vi har en fin liten sandstrand omlag en halvtimes gange unna, og den har blitt besøkt flere ganger. Første gangen var Edward utrolig oppspilt. Han svinset og svanset uopphørlig, og satte seg ikke ned et sekund. Det var altfor mye spennende å se og lukte på. Sjøen var fristende, men ganske skummel; å grave demning i sanden sammen med William var råmorsomt, og alle måkene var så rare. Edward hadde ikke tid til å verken spise eller drikke.
Deler av turen går langs hovedveien, og slik biltrafikk hadde ikke Eddie sett før. I begynnelsen måtte han følge med hver enkelt bil helt til den var ute av syne, men etter hvert brydde han seg ikke om dem.
Da han endelig kom hjem på ettermiddagen var Edward så sliten at han bare vaklet bort til buret sitt, la seg godt til rette på koseteppet og sovna som en stein i flere timer. Det var nok den lengste turen han hittil har hatt i sitt liv, og sånt tar på selvsagt.

BARBEINT. Heldigvis går mesteparten av veien til stranda langs skogsveier. 
Etter at William reiste har Edward vært rastløs og masete. Han har så mye energi som må få utløp, og verken Hubby eller Husfruen klarer å leke så morsomt som William gjorde. Vi får håpe det ikke blir så lenge til neste gang han kommer på besøk.

KOMPISER. William og Edward koser og lekesloss på en gang.

Ingen kommentarer: