fredag 29. april 2011

Valpesosialisering

I dag var det en spennende dag for Edward. Vi dro nemlig på valpesosialisering på den lokale hundeklubben, og hvem andre traff vi der enn Edwards søster.

JØSS, er'e kjentfolk her?
Edward møter søsteren sin igjen.

Det ble veldig fort tydelig at hundene kjente hverandre igjen, for de var stort sett bare opptatt av hverandre mesteparten av tida. Men et utelukkende hjertelig gjensyn var det ikke. Det ble masse herjing og slåssing.
For oss var det veldig artig å få hilse på en av Edwards mange søsken. Den vesle jenta var vesentlig mindre enn ham, og utrolig søt. Hun hadde visstnok vært veldig tilbakeholden overfor de andre hundene, men da Edward kom, så tøffet hun seg noe skikkelig.

OJ! Hun var ganske tøff hun der søsters. Eddie synes et øyeblikk det er lurt å søke tilflukt mellom bena til Husfruen.

Etter den innledende fasen med snusing og springing etter hverandre var unnagjort, så var lekeslåssingen i full gang. Til slutt så ble det så heftig at vi måtte skille dem. På bildene ser det jo voldsomt dramatisk ut, men det var nok mest morsomt.

VISER TENNER, men det var nok mest gøy å lekeslåss med en man kjente fra før.

For øvrig var det veldig artig for både oss og Edward å treffe andre valper og eierne deres. Han var bittelitt skeptisk de første minuttene, men så ble det visst bare spennende.
Underveis trente vi på innkalling. Vi hadde våre tvil om Edward ville klare å konsentrere seg oppi alt som foregikk, men han kom seg ei kule da det var vår tur. Vi ble også veldig stolte over hvor flink han var til å sitte og å gi labb , for det var det langt fra alle valpene som kunne.
Vi synes at valpesosialiseringen er et flott tiltak fra klubben sin side, og vi gleder oss ordentlig til neste uke. Ikke minst til å treffe søsters igjen, selvfølgelig. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen.
Veldig koselig for søster Frida å få hilse på bror Edward.
vi gleder oss til neste uke!
hilsen
Frida og mamma Eli

Kristine sa...

Hei Hei! Flott blogg og nydelig hund du har! Kjenner igjen mange fakter og gjøremål med mine puddler!

Leste lenger nede om at Eddie er litt kresen i kosten... typisk puddel! Og hvilken hund velger tørrfor fremfor våtfor? Om det er det han vil ha, så er det fullt mulig og fore kun på våtfor! V&H (vom og hundemat) har en våtfortype som er fullfor for hunder. Og det at de MÅ ha tørrfor i tillegg pga tannsten er bare tull! Tannsten får de ofte uansett. Bare puss tennene på han, gi han tyggebein, og i hagen tygger de jo på alt mulig, så det holder tennene rene.
Er han gammel nå?

Blir morsomt og følge med på denne krabaten:-) Alfa og Io hilser så mye!